Μεταφραστής και Επιμελητής

  Οι συνεργάτες της Fast Translate είναι μερικοί από τους πιο ευτυχισμένους συνεργάτες που υπάρχουν! Οι συνεργάτες μας μπορούν να εργάζονται είτε από το σπίτι τους είτε από τα γραφεία μας. Μπορούν να επιλέγουν το κόστος της εργασίας τους, και να κανονίζουν το χρονοδιάγραμμά τους όπως εκείνοι θεωρούν καλύτερα.

  Το σύστημά μας διαθέτει τους απαραίτητους μηχανισμούς για να παρακολουθεί την αξιοπιστία κάθε συνεργάτη, την ποιότητά του, την ταχύτητα ανταπόκρισής του, την ταχύτητα που μεταφράζει, και πολλούς άλλους παράγοντες που καθιστούν ένα μεταφραστή περισσότερο ή λιγότερο αρεστό σε εμάς και στους πελάτες μας.

  Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούργιους συνεργάτες είτε αυτοί είναι παλαιοί ή νέοι στον χώρο της μετάφρασης. Πιστεύουμε ότι οι επιτυχημένοι συνεργάτες δεν είναι απαραίτητα απόφοιτοι ειδικών σχολών για μεταφραστές, επιμελητές οπότε είστε ευπρόσδεκτοι να εγγραφείτε στο δίκτυό μας οποιοσδήποτε κι αν είστε και από οπουδήποτε κι αν προέρχεστε.

  Πείστε μας ότι είστε καλός επαγγελματίας, και αφήστε μας να κάνουμε την μετάφραση το μοναδικό επάγγελμα που θα χρειαστείτε ποτέ.

Βήμα 1: Διαβάστε το εγχειρίδιο Συνεργάτη | Κέντρο γνώσης Μεταφραστή/Επιμελητή |
Βήμα 2: Προχωρήστε στη Φόρμα Εγγραφής

...και

Αναζητούμε εξειδικευμένους, έμπειρους και επαγγελματίες μεταφραστές. Εάν αισθάνεστε έτοιμοι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@fasttranslate.com

Για να είναι ανταγωνιστικό το βιογραφικό σας, θα πρέπει να έχετε:
* Πτυχίο ή Μεταπτυχιακό στη Γλώσσα 
* 1+ χρόνια εμπειρίας
* Μητρική γλώσσα

Θα εκτιμούσαμε να έχετε το βιογραφικό σας που θα περιλαμβάνει:
1. Πρόσφατη φωτογραφία
2. Email
3. Τηλέφωνο (σταθερό)  
4. Κινητό τηλέφωνο
5. Skype λογαριασμό
6. Τους γλωσσικούς συνδυασμούς σας
7. Συστατική επιστολή και References προυπηρεσίας

Σημείωση:
Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα έχουμε έργα για εσάς.
Ωστόσο, θα σας στείλουμε  EMAIL ότι το βιογραφικό σας πληροί τα κριτήρια και θα διατηρήσουμε το βιογραφικό σας στο αρχείο μας για μελλοντική συνεργασία.

Ευχαριστούμε

Fast Translate Team