Γιατί η Fast Translate

1)  8  Λόγοι

Ποιότητα, Τεχνολογία, Ασφάλεια, Εμπιστευτικότητα, Ποιότητα, Συνέπεια, Ταχύτητα,  Οικονομία

2)  Μεταφραστές & Επιμελητές

Το μόνιμο προσωπικό μας είναι τηλεφωνημένο καθημερινά στον πίνακα διανομής και θα απαντήσει σε εσάς, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας. Επίσης, το προσωπικό μας ασχολείται με το συντονισμό και την παρακολούθηση των έργων που ανατίθενται στους Μεταφραστές & Επιμελητές μας, διατηρώντας τον Πελάτη ενημερωμένο σχετικά με την πρόοδο του έργου του. Οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι επαγγελματίες, εξοικειωμένοι με τα πιο σύγχρονα και πιο αποτελεσματικά εργαλεία, εξοπλισμένα με μοντέρνους υπολογιστές, εκτυπωτές λέιζερ, προσωπικές διευθύνσεις email, συνδέσεις στο Διαδίκτυο και σε κατάσταση αναμονής, έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας. Βασιζόμαστε στην εμπειρία πολλών Μεταφραστών & Επιμελητών, καθένας από τους οποίους εξειδικεύεται  σε διαφορετική θεματολογία και διαφορετικούς γλωσσικούς συνδυασμούς.

3)  Ώρες λειτουργίας

Δουλεύουμε από τις 9:00 π.μ. έως τη νύχτα, κάθε μέρα. Προκειμένου να σας παρέχουμε μια προσφορά, θα ήταν καλύτερο να προσδιορίσετε μέσω email τον τύπο της υπηρεσίας που θέλετε να εκτελέσουμε για εσάς. Τα πλήρη στοιχεία σας είναι απαραίτητα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να σας στείλουμε, το συντομότερο δυνατό, μια πλήρη και δεσμευτική προσφορά.

4)  Επικοινωνία

Όταν ένας Πελάτης αναθέτει ένα έργο σε εμάς, επικοινωνούμε μαζί του ή με το άτομο που δηλώνει ως εκπρόσωπός του τακτικά και ενημερώνουμε για την πρόοδο της εργασίας. Επίσης, συνεργαζόμαστε για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν. Προγραμματίζουμε μια συνάντηση με τον Πελάτη και συζητάμε για το στυλ του έργου. Όταν το έργο είναι εκτεταμένο (μεγάλος όγκος), τότε υπάρχει δυνατότητα τμηματικών  παραδόσεων τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Συμβουλευόμαστε επίσης τον Πελάτη, ο οποίος είναι εξοικειωμένος με το προϊόν του και του οποίου η συμβολή είναι πάντα πολύτιμη για εμάς.

5)  Εκτίμηση κόστους

Στη διεύθυνση της ιστοσελίδας μας, http://www.fasttranslate.com  μπορείτε να πάρετε μία αυτοματοποιημένη προσφορά. Μπορούμε να παραδώσουμε το μεταφραστικό σας έργο επίσημα επικυρωμένο από δικηγόρο, εάν το επιθυμείτε. Μετά από την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της μετάφρασης, η πιο ευρέως προτεινόμενη μέθοδος χρέωσης βασίζεται στον προκύπτοντα αριθμό λέξεων (λέξεις πηγής). Η μέτρηση του αριθμού των λέξεων είναι μια απλή διαδικασία και μπορεί να εκτελεστεί από τον επεξεργαστή. Ως ένδειξη, σας ενημερώνουμε ότι μια τυπική γραπτή σελίδα Α4 περιέχει 250 λέξεις. Καταβάλλουμε τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά, πάντα με αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας. Ο διαχειριστής του έργου μας για μετάφραση λαμβάνει το κείμενο και προχωράει σε σύνταξη προσφοράς. Το στυλ κειμένου, το περιεχόμενο, καθώς και η γλώσσα είναι παράγοντες που διατυπώνουν την τελική τιμή για τη μετάφραση. Πιστεύουμε ότι θα ήταν καλύτερο να μας στείλετε ένα δείγμα ή ολόκληρο το κείμενο για μετάφραση μέσω email. Ανάθεση διερμηνείας: Οι χρεώσεις εξαρτώνται από τις ώρες εργασίας του διερμηνέα, τη γλώσσα και το θέμα που θα συζητηθεί. Σημειώστε ότι η κράτηση για εργασίες διερμηνείας πρέπει να γίνει εκ των προτέρων. Επιλέξτε μία από τις άλλες υπηρεσίες μας και προσδιορίστε, μέσω email τον τύπο υπηρεσίας που θέλετε να εκτελέσουμε για εσάς.

6)  Express - Επείγοντα Έργα

Θα αναλάβουμε τα επείγοντα έργα σας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του σημερινού επιχειρηματία - επαγγελματία - ιδιώτη για άμεση εξυπηρέτηση.

7)  Ανωτέρας βία

Η Fast Translate δεν θα φέρει ευθύνη προς  τους Πελάτες της για οποιαδήποτε καθυστέρηση στην εκτέλεση των υποχρεώσεών της από ανωτέρα βία, ατύχημα ή ασθένεια των συνεργατών μας, αποτυχίες σύνδεσης δικτύου, επίσης αστοχίες με τη λειτουργία και τη διασύνδεση με τις τηλεφωνικές γραμμές, καθώς και με οποιοδήποτε είδος προβλημάτων που σχετίζονται με διακοπές ρεύματος από την ΔΕΗ.


8)  Αποστολή παραγγελίας

Η παραγγελία στέλνεται στο πελάτη από τη Fast Translate  με EMAIL

9)  Οι πελάτες μας

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε μια συνεχή συνεργασία, προκειμένου να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, τους ανθρώπους της εταιρείας με τους οποίους συνεργαζόμαστε και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με τις οποίες εργαζόμαστε. Συνεργαζόμαστε με πολλές και γνωστές εταιρείες, καθώς και με θυγατρικές μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και όλοι οι Πελάτες μας χωρίς εξαίρεση αποτελούν βασικούς παράγοντες στην αγορά.

10)  Η φιλοσοφία μας

Υπάρχουν τέσσερα βασικά στοιχεία στη φιλοσοφία μας: • Συνεχής βελτίωση και ανανέωση των υπηρεσιών μας • Συνεχής επένδυση χρημάτων και χρόνου • Εκπαίδευση στη χρήση νέων τεχνολογιών • Αναβαθμίσεις λογισμικού και υλικού

11)  Πολιτική Πληρωμών

Καταθέσεις ή μεταφορές από τους Πελάτες σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς της Fast Translate

12)  Προφίλ

Η επιτυχία για τη γρήγορη μετάφραση ήταν εμφανής από το πρώτο βήμα, τόσο για την ολοκληρωμένη αντίληψή της όσο και για το εύρος της. Έχοντας μια ισχυρή επιστημονική τεχνογνωσία και κατανόηση των σημερινών αναγκών της αγοράς,η Fast Translate αναπτύχθηκε και ιδρύθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ως εταιρεία που εξατομικεύει τον επαγγελματισμό στον τομέα της υπηρεσίας ON LINE. Η εξυπηρέτηση του πελάτη, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, καθώς και η υιοθέτηση ειδικών διαδικασιών για τον ποιοτικό έλεγχο και τη διασφάλιση αποτελούν τα συστατικά αυτής της αντίληψης. Η Fast Translate είναι μια προσωπική επιχείρηση με εκπρόσωπο τον Δημήτρη Λιάλιαρη, ο οποίος είναι επαγγελματίας μεταφραστής αποκλειστικά από το 1989. Ο βασικός μας στόχος είναι μια αδιάκοπη ποιότητα και η επαγγελματική προσέγγιση για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

13)  Διαδικασία προσφοράς και παραγγελίας

Η Fast Translate σάς προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αυτόματης προσφοράς.  Από την άλλη πλευρά, εάν χρειάζεστε μια ακριβή προσφορά για το συγκεκριμένο έργο μετάφρασης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@fasttranslate.com και θα λάβετε μια δωρεάν δεσμευτική προσφορά από εμάς. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: * Στείλτε μας: Όνομα εταιρείας, πλήρες όνομα επικοινωνίας, αριθμό τηλεφώνου και φαξ; * Καθορίστε το έργο και την προθεσμία της ανάθεσης που χρειάζεστε. * Μόλις λάβετε την προσφορά μας και αποδεχτείτε το κόστος, επιστρέψτε την σε μας μέσω email.  Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την ανάθεση και να συζητήσουμε οποιοδήποτε ζήτημα πριν ξεκινήσουμε την εργασία.  

14)  Γλώσσες

Αναλαμβάνουμε μεταφράσεις σε 126 γλώσσες και σε συνδυασμούς γλωσσών π.χ. γαλλικά προς ιταλικά ή γερμανικά προς αγγλικά, κλπ.:

Ελληνικά, Αγγλικά (UK), Λατινικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Αλβανικά, Βουλγαρικά, Τσέχικα, Σέρβικα, Σκοπιανά, Βοσνιακά, Κροατικά, Ουγγαρέζικα, Πολωνικά, Ρουμανικά, Σλοβένικα, Ουκρανικά, Τουρκικά, Πορτογαλικά (Βραζιλίας), Σλοβακικά, Ολλανδικά, Φλαμανδικά, Σουηδικά, Φιλανδικά, Δανέζικα, Νορβηγικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά (Ευρώπης), Λιθουανικά, Εσθονικά, Λαοτιανά, Αφρικανικά, Αμχαρικά, Αρμένικα, Ασαμέζε, Αζερμπαιζάν, Μπαλούτσι, Μπασκίρ, Βενγκαλέζικα, Μπόζμπουρι, Μπουρμπέζε, Μπούσμαν, Καμποτζιανά, Καταλανικά, Αγγλικά (USA), Δαμάρα, Ντάρι, Ντίνκα, Ντόγκρι, Εσκιμό, Φαρσί, Φίτζι, Γεωργιανά, Γκουαράν, Γκουαζαράτι, Ταϊτιανά-Κρεόλε, Χόζα, Εβραϊκά, Ινδικά, Ισλανδικά, 'Ιγκμπο, Ινδονησιακά, Καναδέζικα, Κοζακικά, Κικούγιου, Κορεάτικα, Κουρδικά, Κυργύζ,  Λατβιανά, Λουξεμβούργικα, Μαλαγκάση, Μαλέι, Μαλέιαλαμ, Μαλτέζικα, Μανταρίν, Μαράθι, Μαρσαλέζε, Μασάι, Μινίπουρι, Μίζο, Μολδαβιανά, Μογγολιανά, Ναχόλτ, Ντεμπέλε, Νεπαλιανά, Ορίγια, Ορόμο, Οσσετιανά, Πέντι, Πουνζάπι, Σαμοανά, Σανσκριτικά, Σαρδινιανά, Σεσόθο, Σόνα, Σινγκαλέζικα, Σισουάτι, Σομαλιανά, Σουαχίλη, Τάγκαλοκ, Ταζίκ, Ταμίλ, Τατάρ, Ταυλανδέζικα, Τελούγκου, Θιβετιανά, Τσιβέντα, Τσουάνα, Τουί, Ουρντού, Ουζμπέκ, Βέντα, Βιετναμέζικα, Ουαλικά, Τσόνγκα, Χιτσόνγκα, Γιορούμπα, Ζουλού, Σουάτι, Σουάτι (Σουάζι), Σόθο (Βόρεια), Σόθο (Νότεια).


15)  Εύρος υπηρεσιών

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη στον Πελάτη με κάθε περαιτέρω επαγγελματική προσπάθειά του, όπως: Μετάφραση, Διερμηνεία, Επιμέλεια, Μεταγλώττιση, Υποτιτλισμός, Απομαγνητοφώνηση Audio/Video, Κατασκευή ιστοσελίδων

16)  Ταχύτητα

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ. 7 ΗΜΕΡΕΣ THN ΕΒΔΟΜΑΔΑ Οι χρόνοι για την άμεση παράδοση των έργων είναι δυνατοί για όλους τους πελάτες χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε εκ των προτέρων την ποσότητα της εργασίας που μας έχει ανατεθεί. Μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες σας.

17)  Εύρος θεμάτων

Θα δεσμευτούμε να μεταφράσουμε οποιοδήποτε είδος εγγράφου ανάμεσα σε 42 κατηγορίες μετάφρασης:

  1. Wofrds/Καμπάνια
  2. Aerospace / Αμυνα
  3. Αρχιτεκτονική
  4. Τέχνη
  5. Automotive
  6. Bussiness -  Επιχειρηματικά
  7. Casino - Games
  8. Χημικά
  9. Civil Engineering
  10. Κατασκευές - Οικοδομή
  11. Cosmetics
  12. Culinary
  13. Πιστοποιητικά -  Cv’s
  14. Μηχανολογία - Engineering
  15. Οικονομικά
  16. Ενέργεια
  17. Περιβάλλον
  18. Fashion
  19. Ψάρεμα  χόμπυ
  20. Γενικά
  21. Κυνήγι  χόμπυ
  22. Industry
  23. Information Technology
  24. Δημοσιογραφία
  25. Εκδόσεις
  26. Νομικά κείμενα
  27. Λογοτεχνία
  28. Manuals
  29. Marketing
  30. Ιατρικά
  31. Στρατιωτικά κείμενα
  32. Μουσική
  33. Πετρέλαιο - Γκάζι
  34. Πατέντες
  35. Ποίση
  36. Θρησκεία
  37. Επιστήμη
  38. Ναυσιπλοία - Ναυπηγική
  39. Sports
  40. Τεχνικά κείμενα
  41. Τηλεποικινωνίες
  42. Τουρισμό

18)  Τοποθεσία

Τα γραφεία μας βρίσκονται κοντά στο κέντρο του Χαλανδρίου επί της Λεωφόρου, Πεντέλης 72 σε περίπτωση που έρθετε με αυτοκίνητο υπάρχει parking.